Corona maatregelen en protocol Sereen medisch pedicure-schoonheidssalon

Beste klant,

Wat fijn om u weer te mogen ontvangen! Ik heb u gemist!

De afgelopen tijd heb ik me verdiept in een werkbaar en veilig protocol. U bent al gewend dat ik met een mondkapje, handschoenen, schort en gezichtsscherm werk bij pedicure behandelingen.

Een strikte reiniging van de ruimte was al van toepassing maar zal nu nóg intensiever plaatsvinden. Ook staat er vanaf heden een professionele luchtreiniger in de praktijkruimte!

Deze maatregelen en de verhoogde kosten van beschermingsmiddelen en desinfectans maakt een nieuwe kostprijsberekening nodig. Dit resulteert zich in nieuwe tarieven voor de behandelingen.

Ik hoop op uw begrip hiervoor. De tarieven kunt u inzien op de vernieuwde website

GEZICHTSBEHANDELING

Bij gezichtsbehandelingen zal ik een mondkapje en een gezichtsscherm dragen, als u wenst ook handschoenen. Na iedere gezichtsbehandeling zal uiteraard de hoes, handdoeken en plaids voor schone worden verwisseld.

Tussendoor blijf ik natuurlijk geregeld mijn handen wassen. Het warme damp apparaat dat bij sommige gezichtsbehandelingen gebruikt wordt zal zolang het Covid-19 virus er is niet worden gebruikt. Daarvoor in de plaats worden er warme kompressen gebruikt. Vooraf aan de gezichtsbehandeling kunnen we een praatje maken en de wensen bespreken maar tijdens de gezichtsbehandeling beperken we dit.

Pedicure en schoonheidsspecialist zijn nu eenmaal contactberoepen maar er zal toch wanneer zich dit toelaat afstand worden bewaard.

Even wennen deze maatregelen maar ik zie ernaar uit u binnenkort te mogen begroeten!

Esther

PROTOCOL COVID-19

  • U komt niet als u zich ziek voelt (ook bij milde klachten). Neusverkoudheid, hoesten, verhoging of koorts heeft, (ook als een huisgenoot deze symptomen heeft). Geen geur en reuk heeft en geen buikklachten heeft. Covid-19 korter dan 2 weken geleden heeft gehad of in contact bent geweest met iemand met Covid-19 korter dan 2 weken geleden.
  • We schudden geen handen maar u ontvangt een warme groet.
  • De praktijkdeur wordt voor u open en dicht gedaan.
  • Bij binnenkomst hangt u zelf uw jas op.
  • Desinfecteer met de desinfectie op de toonbank en kom met gewassen handen.
  • U neemt een eigen mondkapje mee indien u deze wenst te gebruiken.
  • U komt indien mogelijk alleen naar Sereen.
  • U komt precies op tijd, niet te vroeg, niet te laat. Mocht u onverhoopt toch moeten wachten, neem plaats in de wachtruimte en houdt 1,5 meter afstand van anderen.
  • U kunt pinnen of legt contant geld op de toonbank.