ATAMÉ

Voor ( jeugd) acné en onzuivere huid. Atamé geeft merkbaar resultaat voor een gavere, zuivere en levendige huid! In combinatie met deze behandeling wordt voor thuis gebruik Atamé tonic geadviseerd.

Atamé

 

30-45 min

€ 42.50

Gezichtsreiniging

 

Peeling (niet bij actieve acné)

 

Stoombad

 

Onzuiverheden verwijderen

 

Verzorging met Atamé tonic

 

Puistjes, jeugdpuistjes, vetpuistjes, vlekken, irritaties, roodheid of grove poriën kunnen als zeer hinderlijk worden beschouwd in het dagelijks leven. Oppervlakkige bestrijding van de problemen zijn vaak niet genoeg. Het gaat vooral om het herstellen van de processen in de huid zodat er een nieuw en gezond evenwicht ontstaat.

Atamé is een Duits merk ontwikkeld door de apotheker Dr. Herbert Beisler.
De methode van Atamé is de combinatie van zuiverende behandelingen met daarnaast het eenvoudige gebruik van de Atamé tonic voor thuis. Voor iedereen, man, vrouw, jong en oud. Tobben over uw huid is voorgoed afgelopen! Atamé maakt resoluut een einde aan jeugdpuistjes, irritaties en andere huidgevoeligheden.

Atamé is een hoogwaardig, enkelvoudig en volkomen natuurlijk product zonder minerale en synthetische werkstoffen. Een huid verzorgings- tonic samengesteld uit zeer werkzame, plantaardige stoffen, en een detox programma voor de huid.
Atamé tonic is verkrijgbaar in drie varianten/sterktes:

  • Atamé aktief: bij hardnekkige acne. Ook op rug/schouders.
  • Atamé speciaal: bij ( talrijke ) puistjes, vetbultjes en/of mee-eters.
  • Atamé sensitive : bij gevoelige huid met roodheid en/of schilfers met of zonder in combinatie met een onzuivere huid.

Atamé geeft absoluut geen bijwerkingen. Bij een overgevoelige huid kan er heel even een licht gloeiend gevoel optreden. Dit is normaal. Atamé is een detox programma voor de huid. Het is daarom mogelijk dat er in het begin van de behandeling met Atamé soms een verslechtering van de huid optreedt. Ook dit is normaal. Atamé brengt namelijk sluimerende onzuiverheden boven. Het is daarom wel belangrijk dat het gebruik in elk geval 3 maanden aaneengesloten moet plaatsvinden. Na enkele behandelingen stabiliseert de huid zich en zullen er geen bijzondere reacties meer optreden. Een merkbaar resultaat binnen afzienbare tijd voor een gave,zuivere,frisse en levendige huid!